Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest niesamowity,pyszny,wilgotny i lekki.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1651
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1651
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Zwykłą keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia. Do miseczki wsypać wszystkie suche składnik:mąkę kakao sól proszek oraz sodę. Banany obrać i zmiksować na gładką papkę.Dodać do nich miód i dokładnie wymieszać. Jajka ubić na piankę. Do suchych składników dodać masę z bananów i ubite jajka,delikatnie wymieszać. Przełożyć do keksówki i piec ok.45min. na środkowej półce Jeżeli ciasto za bardzo będzie się z góry przypiekać przykryć papierem do pieczenia. SMACZNEGO!!!