Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest niesamowity,pyszny,wilgotny i lekki.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8478
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1235
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10167
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4630
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 683
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8478
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1235
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10167
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4630
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 683
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni C. Zwykłą keksówkę wyłożyć papierem do pieczenia. Do miseczki wsypać wszystkie suche składnik:mąkę kakao sól proszek oraz sodę. Banany obrać i zmiksować na gładką papkę.Dodać do nich miód i dokładnie wymieszać. Jajka ubić na piankę. Do suchych składników dodać masę z bananów i ubite jajka,delikatnie wymieszać. Przełożyć do keksówki i piec ok.45min. na środkowej półce Jeżeli ciasto za bardzo będzie się z góry przypiekać przykryć papierem do pieczenia. SMACZNEGO!!!