Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe ciasteczka na ozdoby choinkowe.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33505
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 114
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 237
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33505
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 114
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 237
Składniki
Wykonanie: Żółtka dokładnie utrzeć i połączyć z resztą składników , wyrobić ciasto.Następnie położyć ciasto na stolnicy i rozwałkować, wycinać dowolne kształty ciasteczek, po czym smarować rozmąconym białkiem i ozdobić dowolnie. Piec w temperaturze 170 stopni przez 15 minut na złoty kolor.