Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwa, szybka i smaczna. Nic dodać, nic ująć.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11025
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6325
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13289
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11025
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6325
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5404
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13289
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5049
Składniki
Sałatę umyć i rozłożyć w salaterce. Czerwoną cebulę pokroić w piórka. Paprykę i pomidory umyć. Następnie pokroić na cząstki. Z papryki usunąć oczywiście gniazda nasienne. Ogórki kiszone oraz szczypiorek również pokroić. Dodać przepuszczony przez praskę czosnek. Polać dressingiem. Wymieszać. Całość wyłożyć na sałatę.