Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy wiesz, że zwykły cukier może nabrać zupełnie nowego wymiaru? Ewa Wachowicz pokaże Ci, jak w prosty sposób stworzyć aromatyczny cukier miętowy, który zachwyci Twoje kubki smakowe. To idealny dodatek do herbaty, koktajli i wielu innych słodkości.
Pyszne kurczaczki dla naszych pociech.
Odsłon: 3221
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 1124
Jesienna rozgrzewająca potrawa. To chili szybko się gotuje i jest przepyszne....
Odsłon: 207
Pyszne kurczaczki dla naszych pociech.
Odsłon: 3221
Przepis dnia
Ryba i cytryna tworzą niezwykle zgrany duet, który bardzo często gości w moje...
Odsłon: 1124
Jesienna rozgrzewająca potrawa. To chili szybko się gotuje i jest przepyszne....
Odsłon: 207
Składniki
Cukier wsypać do moździerza. Dodać miętę i utrzeć. Wyłożyć na papier i cienko rozprowadzić. Zostawić do wysuszenia. Przełożyć do zamykanego pojemnika.