Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy wiesz, że zwykły cukier może nabrać zupełnie nowego wymiaru? Ewa Wachowicz pokaże Ci, jak w prosty sposób stworzyć aromatyczny cukier miętowy, który zachwyci Twoje kubki smakowe. To idealny dodatek do herbaty, koktajli i wielu innych słodkości.
Polecam.
Odsłon: 1314
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1678
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Polecam.
Odsłon: 1314
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1678
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1151
Składniki
Cukier wsypać do moździerza. Dodać miętę i utrzeć. Wyłożyć na papier i cienko rozprowadzić. Zostawić do wysuszenia. Przełożyć do zamykanego pojemnika.