Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkostrawny dodatek do obiadu lub kolacji. Cukinia z patelni to doskonała propozycja dla osób, które dbają o linię. Jest niskokaloryczna, 100 g tego warzywa to jedyne 17 kcal. Usmaż plastry cukinii na oliwie z oliwek z dodatkiem ziół. Proste i niepowtarzalne w smaku danie gotowe!
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 136
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 33
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 136
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 33
Składniki
Umyj cukinie, odetnij końcówki, a resztę pokrój w pół centymetrowe plastry. Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek i podsmaż warzywa. Na koniec dodaj sól, pieprz, suszony czosnek oraz tymianek i rozmaryn. Będzie świetnie smakować podana z sosem jogurtowym lub czosnkowym.