Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkostrawny dodatek do obiadu lub kolacji. Cukinia z patelni to doskonała propozycja dla osób, które dbają o linię. Jest niskokaloryczna, 100 g tego warzywa to jedyne 17 kcal. Usmaż plastry cukinii na oliwie z oliwek z dodatkiem ziół. Proste i niepowtarzalne w smaku danie gotowe!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10580
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3224
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2334
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10580
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3224
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2334
Składniki
Umyj cukinie, odetnij końcówki, a resztę pokrój w pół centymetrowe plastry. Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek i podsmaż warzywa. Na koniec dodaj sól, pieprz, suszony czosnek oraz tymianek i rozmaryn. Będzie świetnie smakować podana z sosem jogurtowym lub czosnkowym.