Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkostrawny dodatek do obiadu lub kolacji. Cukinia z patelni to doskonała propozycja dla osób, które dbają o linię. Jest niskokaloryczna, 100 g tego warzywa to jedyne 17 kcal. Usmaż plastry cukinii na oliwie z oliwek z dodatkiem ziół. Proste i niepowtarzalne w smaku danie gotowe!
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 59
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 447
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1384
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1861
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 59
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 447
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1384
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1861
Składniki
Umyj cukinie, odetnij końcówki, a resztę pokrój w pół centymetrowe plastry. Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek i podsmaż warzywa. Na koniec dodaj sól, pieprz, suszony czosnek oraz tymianek i rozmaryn. Będzie świetnie smakować podana z sosem jogurtowym lub czosnkowym.