Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkostrawny dodatek do obiadu lub kolacji. Cukinia z patelni to doskonała propozycja dla osób, które dbają o linię. Jest niskokaloryczna, 100 g tego warzywa to jedyne 17 kcal. Usmaż plastry cukinii na oliwie z oliwek z dodatkiem ziół. Proste i niepowtarzalne w smaku danie gotowe!
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23017
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 912
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104813
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 400
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23017
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 912
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104813
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 400
Składniki
Umyj cukinie, odetnij końcówki, a resztę pokrój w pół centymetrowe plastry. Na patelni rozgrzej oliwę z oliwek i podsmaż warzywa. Na koniec dodaj sól, pieprz, suszony czosnek oraz tymianek i rozmaryn. Będzie świetnie smakować podana z sosem jogurtowym lub czosnkowym.