Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna cukinia na przystawkę.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 828
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5783
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9597
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 278
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 828
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5783
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9597
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 278
Składniki
Wykonanie : Cukinię pokroić w plastry około 1 cm , wydrążyć środki obtoczyć w soli aby puściła sok. Następnie krążki osuszyć, obtoczyć w mące, roztrzepanych jajkach i bułce tartej wymieszanej z ziołami. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Wszystkie sosu: składniki wymieszać z e sobą i przyprawić do smaku.