Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna cukinia na przystawkę.
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 38
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 224
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 239
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 38
To jest od tegorocznego lata moja ulubiona cukinia z przyprawą gyros, którą p...
Odsłon: 224
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 239
Składniki
Wykonanie : Cukinię pokroić w plastry około 1 cm , wydrążyć środki obtoczyć w soli aby puściła sok. Następnie krążki osuszyć, obtoczyć w mące, roztrzepanych jajkach i bułce tartej wymieszanej z ziołami. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Wszystkie sosu: składniki wymieszać z e sobą i przyprawić do smaku.