Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dip majonezowo-miodowy to zdecydowanie mój ulubiony dip ;) Uwielbiam go jako dodatek do ryżu, shoarmy, czy grilla. Za sprawą miodu jest lekko słodki co świetnie się komponuje się z większością mięs. Na zdjęciu podany w towarzystwie indyjskich chlebków naan.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 120
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4134
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 167
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 120
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4134
Prosty i smaczny przepis na szaszłyki z kurczaka na obiad lub kolację dla trz...
Odsłon: 167
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, aż miód się rozpuści. Doprawiamy do smaku szczyptą soli. Podajemy jako dodatek do smażonych i grillowanych mięs, ryżu, czy drożdżowych chlebków pita lub naan. Będzie również świetnym dodatkiem do domowych hamburgerów, czy frytek. Smacznego ;)