Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ze świeżych ogórków gruntowych możesz przygotować znakomity dip, który świetnie sprawdzi się jako dodatek do kotlecików z marchewki albo kaszy. Wystarczy zmiksować ze sobą wszystkie składniki i gotowe. Ważne, aby dip podawać schłodzony.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 491
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 256
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9672
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1124
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4470
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 491
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 256
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9672
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1124
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4470
Składniki
Ogórki umyj, osusz, obierz ze skórki i pokrój na mniejsze kawałki.
Do blendera wrzuć obrane ząbki czosnku i ogórki, zmiksuj przez chwilę. Następnie wlej ocet, oliwę, dodaj przyprawy i ponownie zmiksuj.
Gotowy dip przełóż do słoika, dodaj posiekany koperek i wszystko razem ze sobą wymieszaj.