Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa bułka tarta z pozostałych w naszym domu czerstwych resztek chleba i bułek wysuszona za pomocą piekarnika.
piekarnik,blaszka do pieczenia,tarka,robot kuchenny.
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2430
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 107
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 580
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 100
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 957
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2430
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 107
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 580
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 100
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 957
Składniki
Porada...... Pozostałe w naszym domu czerstwe kromki chleba lub bułki możemy wysuszyć na różne sposoby. Fajnym sposobem jest użycie piekarnika co przyśpiesza cały proces. Kawałki chleba i bułek rozkładamy na blaszce. Następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego do 150°C i pieczemy do momentu aż chleb i bułki uzyskają złoty kolor. Scieramy na tarce lub używamy robota kuchennego. Domowa bułka tarta jest gotowa.