Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa bułka tarta z pozostałych w naszym domu czerstwych resztek chleba i bułek wysuszona za pomocą piekarnika.
piekarnik,blaszka do pieczenia,tarka,robot kuchenny.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 193
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 607
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3442
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27138
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 193
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 607
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1815
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3442
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27138
Składniki
Porada...... Pozostałe w naszym domu czerstwe kromki chleba lub bułki możemy wysuszyć na różne sposoby. Fajnym sposobem jest użycie piekarnika co przyśpiesza cały proces. Kawałki chleba i bułek rozkładamy na blaszce. Następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego do 150°C i pieczemy do momentu aż chleb i bułki uzyskają złoty kolor. Scieramy na tarce lub używamy robota kuchennego. Domowa bułka tarta jest gotowa.