Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa bułka tarta z pozostałych w naszym domu czerstwych resztek chleba i bułek wysuszona za pomocą piekarnika.
piekarnik,blaszka do pieczenia,tarka,robot kuchenny.
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 585
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 265
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 124
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 106
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 13104
...owsiane, najlepsze. Wystarczy dosłownie kilka chwil i mamy pyszne ciastec...
Odsłon: 585
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 265
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 124
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 106
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 13104
Składniki
Porada...... Pozostałe w naszym domu czerstwe kromki chleba lub bułki możemy wysuszyć na różne sposoby. Fajnym sposobem jest użycie piekarnika co przyśpiesza cały proces. Kawałki chleba i bułek rozkładamy na blaszce. Następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego do 150°C i pieczemy do momentu aż chleb i bułki uzyskają złoty kolor. Scieramy na tarce lub używamy robota kuchennego. Domowa bułka tarta jest gotowa.