Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa bułka tarta z pozostałych w naszym domu czerstwych resztek chleba i bułek wysuszona za pomocą piekarnika.
piekarnik,blaszka do pieczenia,tarka,robot kuchenny.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Porada...... Pozostałe w naszym domu czerstwe kromki chleba lub bułki możemy wysuszyć na różne sposoby. Fajnym sposobem jest użycie piekarnika co przyśpiesza cały proces. Kawałki chleba i bułek rozkładamy na blaszce. Następnie wkładamy do piekarnika nagrzanego do 150°C i pieczemy do momentu aż chleb i bułki uzyskają złoty kolor. Scieramy na tarce lub używamy robota kuchennego. Domowa bułka tarta jest gotowa.