Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiadomo, że taka domowa najlepsza. Ja robię taką jarzynkę ,, czystą,, , czyli bez specjalnych dodatków, bez ziół, tylko z dodatkiem soli.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8244
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10007
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4582
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 618
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8244
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10007
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4582
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 618
Składniki
Warzywa obrać, umyć, osuszyć i zetrzeć na tarce do warzyw w zapałki. Drobniejsze kawałki przelatują przez otwory w sicie suszarki. Rozłożyć na sitach suszarki ( do warzyw i owoców ) i wysuszyć. Trwa to kilka godzin. Wysuszone warzywa rozdrobić jeszcze przy pomocy młynka do kawy, ale nie na pył. Przełożyć do słoiczka. Dodać sól i wymieszać. Taka porcja starcza naprawdę na dość długo. Polecam.