Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj znany dodatek jako moja propozycja. Polecam domowe guacamole, ponieważ możemy formować ten dodatek wg swojego smaku.
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27324
Polecam, pychota.
Odsłon: 240
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 62
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27324
Polecam, pychota.
Odsłon: 240
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 62
Składniki
Cebulę pokrój na drobne kawałki
To samo zrób z papryczką chili. Przed krojeniem wyjmij pestki by była łagodniejsza.
To samo zrób z awokado i dodaj pokrojoną cebulę. Jak Awokado jest twardsze to kroimy jak jest miękkie to rozgniatamy widelcem.
Następnie wyciśnij sok z cytryny i dolej do awokado by nie ciemniało.
Kroimy pomidor i dodajemy do całości. Jeśli pomidor był mały możemy pokroić dwa. Solimy i pieprzymy oraz dodajemy sok z cytryny i olej.
Całość blendujemy na gładką masę. Jeśli masa jest gęsta dolewamy oliwę wg naszego uznania.
A teraz kromki pysznej bułki smarujemy pastą i smacznego.