Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zrobić masło ziołowe w domu? Przedstawiamy wam trzy ciekawe propozycje na pyszny dodatek do chleba.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 467
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 892
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 199
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 467
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 892
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 199
Składniki
Masło dzielimy na 3 części.
Pierwszą kosteczkę masła przekładamy do miski, wyciskamy czosnek przez praskę. Dodajemy przyprawy: sól, pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy.
Drugą kosteczkę przekładamy do kolejnej miski i mieszamy ją z papryką w proszku. Łączymy składniki do momentu osiągnięcia kremowej konsystencji. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Ostatnią kosteczkę masła łączymy z gałązkami rozmarynu i również doprawiamy solą i pieprzem.