Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oprócz klasycznych marynat do miesa i ryb, stosujemy w czasie grillowania olej do smarowania potraw. Moja mieszanke stosuje juz od ponad 20 lat i jej uniwersalny sklad sprawia, ze nadaje sie zarówno do miesa, ryb jak i warzyw.
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25363
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19050
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20550
Proste i szybkie racuszki z jabłkami to niezawodny przepis na pożywne śniadan...
Odsłon: 25363
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19050
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 20550
Składniki
Czosnek obrac i ew. pokroic na mniejsze kawalki, przygotowac galazki rozmarynu i tymianku, obrac imbir.
Ząbek czosnku, plasterek imbiru i połówkę cytryny zmieszac z olliwa i pozostalymi skladnikami w szklance i odstawic na ok. godzine. Olej doskonale komponuje sie ze wszystkimi specjalami z grilla (miesem, rybami, warzywami i pieczywem i przechowuje sie w szczelnie zamknietej butelce przez wiele tygodni.