Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oprócz klasycznych marynat do miesa i ryb, stosujemy w czasie grillowania olej do smarowania potraw. Moja mieszanke stosuje juz od ponad 20 lat i jej uniwersalny sklad sprawia, ze nadaje sie zarówno do miesa, ryb jak i warzyw.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 131
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31301
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 416
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 131
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31301
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 416
Składniki
Czosnek obrac i ew. pokroic na mniejsze kawalki, przygotowac galazki rozmarynu i tymianku, obrac imbir.
Ząbek czosnku, plasterek imbiru i połówkę cytryny zmieszac z olliwa i pozostalymi skladnikami w szklance i odstawic na ok. godzine. Olej doskonale komponuje sie ze wszystkimi specjalami z grilla (miesem, rybami, warzywami i pieczywem i przechowuje sie w szczelnie zamknietej butelce przez wiele tygodni.