Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuż duszony z czosnkiem. Doskonały jako dodatek do dań rybnych.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4129
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11305
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6489
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5473
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13501
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5274
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4129
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11305
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6489
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5473
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13501
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5274
Składniki
Jarmuż umyć i poszatkować na paski o szerokości około 1,5 cm.
Czosnek rozgnieść i wraz z jarmużem wrzucić do rondla z rozgrzanym olejem. Smażyć kilka minut, często mieszając.
Dodać szklankę wody i dusić pod przykryciem przez około 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Następnie zdjąć z płyty grzewczej, dodać sól oraz jogurt naturalny i wymieszać.