Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jarmuż duszony z czosnkiem. Doskonały jako dodatek do dań rybnych.
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 44
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 571
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 438
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 95
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1164
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 44
Marchewkę z groszkiem znamy wszyscy. W polskiej kuchni to klasyk wśród dodatk...
Odsłon: 571
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 438
Sałatka jest niskokaloryczną, lekką i bardzo zdrową przekąską. Sos nadaje jej...
Odsłon: 95
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1164
Składniki
Jarmuż umyć i poszatkować na paski o szerokości około 1,5 cm.
Czosnek rozgnieść i wraz z jarmużem wrzucić do rondla z rozgrzanym olejem. Smażyć kilka minut, często mieszając.
Dodać szklankę wody i dusić pod przykryciem przez około 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Następnie zdjąć z płyty grzewczej, dodać sól oraz jogurt naturalny i wymieszać.