Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpoczyna się sezon na dynię którą będę wykorzystywała do rożnych dań, tym razem w warzywach.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1295
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1740
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 136
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 535
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1295
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1740
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 136
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 535
Składniki
Wykonanie: Dynię oczyścić, pokroić, doprawić do smaku, panierować w mące i usmażyć na rozgrzanym smalcu. Warzywa obrać, pokroić , przyprawić do smaku i udusić na oleju do miękkości. Następnie warzywa wymieszać z przecierem pomidorowym i startym serem. Usmażoną dynię wyłożyć na półmisku, obłożyć warzywami i podawać zaraz po przyrządzeniu.