Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz na te kluchy przygotowany z mięsa mielonego , prosty i szybki w przygotowaniu , a samo danie bardzo smaczne.
miska, nóż, patelnia, łyżka,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15028
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1822
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8804
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3162
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15028
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1822
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8804
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3162
Składniki
Przygotowanie farszu; Mięso mielone przełożyć do większej miski. Dodać jajko, drobno pokrojoną i podsmażoną na oleju cebulkę oraz przeciśnięty przez praskę czosnek. Doprawić do smaku solą, mielonym pieprzem, przyprawą do mięsa mielonego oraz majerankiem. Całość wymieszać do połączenia składników. Farsz gotowy
Farsz gotowy.