Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można podać do obiadu jako przystawkę do mięsa lub zajadać samą .Fasolka jest syta i bardzo smaczna...:)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 71
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 238
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2840
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 71
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 238
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2840
Składniki
Fasolkę opłukać i namoczyć na kilka godzin .Gotować do jej miękkości Osobno zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę. Ugotowaną fasolkę odcedzić,dodać do niej cebulkę ,sól,pieprz i wymieszać. Podawać na ciepło. Smacznego życzę!