Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasie, gdy świeże pomidory są jeszcze zbyt drogie lub zwyczajnie nie mają smaku, idealnie sprawdzają się pomidory w zalewie, których często używam. Poniżej przepis z wykorzystaniem właśnie takich pomidorów. Polecam! Tanio, smacznie i zdrowo!
Szybka, smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na różne okazje.
Odsłon: 1647
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 4824
Polecam.
Odsłon: 112
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7274
Szybka, smaczna i prosta w przygotowaniu, idealna na różne okazje.
Odsłon: 1647
Wszyscy uwielbiają marcepan! A to ciasto, Marcepanowiec to słodki deser z pok...
Odsłon: 4824
Polecam.
Odsłon: 112
I dzisiaj przepis na szybkie i proste ciasto. Salceson jest taką wersją lekki...
Odsłon: 7274
Składniki
Fasolkę wrzucamy na lekko osolony wrzątek, gotujemy 10- 15 minut, po tym czasie odcedzamy. Jeżeli mamy świeżą fasolkę, przed gotowaniem należy ją umyć i odciąć końcówki. W rondelku rozgrzewamy masło, podsmażamy na nim drobno posiekany czosnek, dodajemy pomidory. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dusimy kilka minut. Następnie dodajemy fasolkę szparagową i osączoną z zalewy kukurydzę. Wszystko razem mieszamy i gotowe. Smacznego.