Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasie, gdy świeże pomidory są jeszcze zbyt drogie lub zwyczajnie nie mają smaku, idealnie sprawdzają się pomidory w zalewie, których często używam. Poniżej przepis z wykorzystaniem właśnie takich pomidorów. Polecam! Tanio, smacznie i zdrowo!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117432
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8128
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3041
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1782
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1384
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117432
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8128
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3041
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1782
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1384
Składniki
Fasolkę wrzucamy na lekko osolony wrzątek, gotujemy 10- 15 minut, po tym czasie odcedzamy. Jeżeli mamy świeżą fasolkę, przed gotowaniem należy ją umyć i odciąć końcówki. W rondelku rozgrzewamy masło, podsmażamy na nim drobno posiekany czosnek, dodajemy pomidory. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem, dusimy kilka minut. Następnie dodajemy fasolkę szparagową i osączoną z zalewy kukurydzę. Wszystko razem mieszamy i gotowe. Smacznego.