Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dni są ponure i szare dlatego warto trochę je rozjaśnić nadać kolorowej barwy, może obiadem ?
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 237
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 69
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17414
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 365
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 6504
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 237
Wilgotne, mocno czekoladowe i bajecznie proste do zrobienia - to ciasto na Wi...
Odsłon: 69
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17414
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 365
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 6504
Składniki
1. Ziemniaki gotujemy w mundurkach.
2. Paprykę kroimy drobno.
3. Kiełbasę również kroimy drobno.
4. Pieczarki
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
6. Szczypiorek oraz tymianek siekamy.
7. Składniki na farsz razem mieszamy: ser, pieczarki, paprykę, kiełbasę, szczypiorek, pieprz, tymianek.
8. Ziemniaki po ugotowaniu obieramy ze skórki, kroimy na połowę i wydrążamy łyżką w środku otwór.
9. Łódeczki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
10. Nadziewamy farszem.
11. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180˚C. 12. Ziemniaczki gotowe. 13. Smacznego.