Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dni są ponure i szare dlatego warto trochę je rozjaśnić nadać kolorowej barwy, może obiadem ?
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8135
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1112
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11369
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 432
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8135
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1112
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11369
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 432
Składniki
1. Ziemniaki gotujemy w mundurkach.
2. Paprykę kroimy drobno.
3. Kiełbasę również kroimy drobno.
4. Pieczarki
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach.
6. Szczypiorek oraz tymianek siekamy.
7. Składniki na farsz razem mieszamy: ser, pieczarki, paprykę, kiełbasę, szczypiorek, pieprz, tymianek.
8. Ziemniaki po ugotowaniu obieramy ze skórki, kroimy na połowę i wydrążamy łyżką w środku otwór.
9. Łódeczki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia.
10. Nadziewamy farszem.
11. Zapiekamy w piekarniku 20 minut w 180˚C. 12. Ziemniaczki gotowe. 13. Smacznego.