Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Focaccia pyszny wloski chleb do Grilla.Polecam!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 401
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3837
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3833
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 401
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 759
Składniki
Drozdze ,oliwe ,sól i wode razem mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na 20mni.Nastepnie zagniatamy i znow zostawiamy do wyrosniecia na ok.15 min.W tym czasie smarujemy blache oliwa.Piekarnik zalaczamy na 250 stopni góra/dól.Kroimy warzywa takie jakie chcemy miec na chlebie.Nastepnie,dajemy ciasto na blache i rekami rozciagamy,obkladamy warzywami wedlug uznania.Obnizamy temperature do 220 stopni i wkladamy chleb do piekarnika.
Pieczemy: 220stopni przez ok.30min. góra/dól. SMACZNEGO!