Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ziołowe łódeczki ziemniaczane z piekarnika będą rewelacyjnym dodatkiem do każdego obiadu. Gwarantujemy, że cała rodzina będzie się nimi zajadać.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 543
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 543
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Ziemniaki dokładnie umyj. Możesz je obrać, chyba, że skórka wygląda dobrze, to nie musisz tego robić. Pokrój ziemniaki na średniej wielkości łódeczki. Włóż do miski z zimną wodą i odczekaj ok. godziny.
Ziemniaki dokładnie umyj. Możesz je obrać, chyba, że skórka wygląda dobrze, to nie musisz tego robić. Pokrój ziemniaki na średniej wielkości łódeczki. Włóż do miski z zimną wodą i odczekaj ok. godziny.
W międzyczasie piekarnik nagrzej do 180 stopni. Wsyp ziemniaczki na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, tak aby jak najmniej się z sobą stykały. Piecz około 30 minut. Dopiero po wyjęciu z piekarnika obficie posyp je solą. Smacznego!