Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry to kwintesencja smaku Gruzji.
blender z kielichem
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112977
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 319
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 665
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 532
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112977
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 319
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 665
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 532
Składniki
Buraki gotuje się w mundurkach. Składniki trzeba zmalaksować bez pestek granatu, ale nie na całkowicie gładką masę. Do masy dodaje się pestki granatu i formuje się kulki. Gotowe!
:D
Smacznego :)