Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry to kwintesencja smaku Gruzji.
blender z kielichem
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22426
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22426
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 216
Składniki
Buraki gotuje się w mundurkach. Składniki trzeba zmalaksować bez pestek granatu, ale nie na całkowicie gładką masę. Do masy dodaje się pestki granatu i formuje się kulki. Gotowe!
:D
Smacznego :)