Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry to kwintesencja smaku Gruzji.
blender z kielichem
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13237
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2579
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3728
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4736
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13237
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2579
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3728
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4736
Składniki
Buraki gotuje się w mundurkach. Składniki trzeba zmalaksować bez pestek granatu, ale nie na całkowicie gładką masę. Do masy dodaje się pestki granatu i formuje się kulki. Gotowe!
:D
Smacznego :)