Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry to kwintesencja smaku Gruzji.
 
        blender z kielichem
 
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17476
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6675
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17476
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6675
 
         
        Składniki
Buraki gotuje się w mundurkach. Składniki trzeba zmalaksować bez pestek granatu, ale nie na całkowicie gładką masę. Do masy dodaje się pestki granatu i formuje się kulki. Gotowe!
:D
Smacznego :)