Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry to kwintesencja smaku Gruzji.
blender z kielichem
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1360
Witam serdecznie Kochani :-) Dzisiaj podrzucam przepis na wspaniałe kotlety m...
Odsłon: 12407
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15551
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1360
Witam serdecznie Kochani :-) Dzisiaj podrzucam przepis na wspaniałe kotlety m...
Odsłon: 12407
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15551
Składniki
Buraki gotuje się w mundurkach. Składniki trzeba zmalaksować bez pestek granatu, ale nie na całkowicie gładką masę. Do masy dodaje się pestki granatu i formuje się kulki. Gotowe!
:D
Smacznego :)