Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta, która nada się jako dodatek do mięs, warzyw, kanapek lub dpi do krakersów.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 935
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13569
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 935
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13569
Składniki
Ciecierzycę przekładamy do wysokiego naczynia. Dodajemy pokrojone w kostkę buraki, pastę tahini, oliwę oraz czosnek.
Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę i doprawiamy solą oraz pieprzem.