Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta, która nada się jako dodatek do mięs, warzyw, kanapek lub dpi do krakersów.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2680
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2680
Składniki
Ciecierzycę przekładamy do wysokiego naczynia. Dodajemy pokrojone w kostkę buraki, pastę tahini, oliwę oraz czosnek.
Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę i doprawiamy solą oraz pieprzem.