Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta, która nada się jako dodatek do mięs, warzyw, kanapek lub dpi do krakersów.
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 303
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 113
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 110
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 171
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 303
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 113
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 110
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 171
Składniki
Ciecierzycę przekładamy do wysokiego naczynia. Dodajemy pokrojone w kostkę buraki, pastę tahini, oliwę oraz czosnek.
Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę i doprawiamy solą oraz pieprzem.