Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta, która nada się jako dodatek do mięs, warzyw, kanapek lub dpi do krakersów.
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4598
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 255
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 781
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1117
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 310
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 4598
Sobota - to czas na grillowanie. Prosty przepis na smakowity kociołek pełen r...
Odsłon: 255
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 781
Efekt chrupkości najłatwiej uzyskać dodając więcej oleju do smażenia, i tak o...
Odsłon: 1117
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 310
Składniki
Ciecierzycę przekładamy do wysokiego naczynia. Dodajemy pokrojone w kostkę buraki, pastę tahini, oliwę oraz czosnek.
Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę i doprawiamy solą oraz pieprzem.