Do góry

Dodatki Przepis na:

Jaja mocno chrzanowe

Jaja mocno chrzanowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 654 Ocena: 13060

Dodano:

Odsłon: 466

Jaja z chrzanem to podstawa Świątecznego stołu.
Reklama
Reklama
Jaja mocno chrzanowe

Przygotowanie

  1. Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania wody. Jajka dłużej gotowanie będą miały niebieskawą obwódkę na żółtku.

    Obrałam je, przecięłam wzdłuż, wyjęłam żółtka.

    Do żółtek dodałam chrzan, majonez i odrobinę soli. Całość zmalaksowałam.

    Dodałam szczypiorek.

  2. Obcięłam rożek torebki foliowej, wetknęłam tam tylkę do kremów i nałożyłam farsz, pomocna jest szklanka.

  3. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń