Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja z chrzanem to podstawa Świątecznego stołu.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 144
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13321
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2628
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3782
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 144
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13321
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2628
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3782
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania wody. Jajka dłużej gotowanie będą miały niebieskawą obwódkę na żółtku. Obrałam je, przecięłam wzdłuż, wyjęłam żółtka. Do żółtek dodałam chrzan, majonez i odrobinę soli. Całość zmalaksowałam. Dodałam szczypiorek.
Obcięłam rożek torebki foliowej, wetknęłam tam tylkę do kremów i nałożyłam farsz, pomocna jest szklanka.
Smacznego :)