Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja z chrzanem to podstawa Świątecznego stołu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1636
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2621
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania wody. Jajka dłużej gotowanie będą miały niebieskawą obwódkę na żółtku. Obrałam je, przecięłam wzdłuż, wyjęłam żółtka. Do żółtek dodałam chrzan, majonez i odrobinę soli. Całość zmalaksowałam. Dodałam szczypiorek.
Obcięłam rożek torebki foliowej, wetknęłam tam tylkę do kremów i nałożyłam farsz, pomocna jest szklanka.
Smacznego :)