Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja z chrzanem to podstawa Świątecznego stołu.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 792
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 208
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31432
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 453
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 792
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 208
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31432
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 453
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania wody. Jajka dłużej gotowanie będą miały niebieskawą obwódkę na żółtku. Obrałam je, przecięłam wzdłuż, wyjęłam żółtka. Do żółtek dodałam chrzan, majonez i odrobinę soli. Całość zmalaksowałam. Dodałam szczypiorek.
Obcięłam rożek torebki foliowej, wetknęłam tam tylkę do kremów i nałożyłam farsz, pomocna jest szklanka.
Smacznego :)