Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja z chrzanem to podstawa Świątecznego stołu.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 42
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5698
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39108
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 42
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 458
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5698
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39108
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania wody. Jajka dłużej gotowanie będą miały niebieskawą obwódkę na żółtku. Obrałam je, przecięłam wzdłuż, wyjęłam żółtka. Do żółtek dodałam chrzan, majonez i odrobinę soli. Całość zmalaksowałam. Dodałam szczypiorek.
Obcięłam rożek torebki foliowej, wetknęłam tam tylkę do kremów i nałożyłam farsz, pomocna jest szklanka.
Smacznego :)