Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka pasta na chleb, jajka ugotowane na twardo rozgniecione widelcem i wymieszane z łososiem oraz majonezem i jogurtem naturalnym dają nam bardzo smaczną pastę chlebową.
miska, garnek, widelec, nóż,
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31253
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31253
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Jajka po ugotowaniu obrać ze skorupek a następnie włożyć do miski pokroić na kawałki i rozgnieść widelcem , dodać drobno pokrojonego łososia. Dodać majonez i jogurt ,doprawić solą i pieprzem do smaku, całość wymieszać do połączenia składników. Smacznego.
Jajka rozgnieść widelcem.
Łososia obrać i drobno posiekać.
Łososia dodać do rozgniecionych jajek.
Dodać majonez, jogurt oraz sól i pieprz .
Pasta gotowa do spożycia.