Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka, jak nie mam pomysłu na obiad, zawsze stawiam na jajka sadzone, szybko się robi i można z ryżem lub ziemniakami, jak kto lubi ;-)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34943
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17612
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34943
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17612
Składniki
Na patelni dobrze rozgrzać olej , a następnie wpić jajka, posypać solą i pieprzem.
Gdy białko się zetnie jak wyżej na obrazku, lekko przechylamy patelnie pozostawiając ją cały czas na gazie i łyżką nabieramy olej i polewamy jajka od góry do całkowitego ścięcia się białka lub kiedy się zetną przewracamy je łopatka na drugą stronę.
Upieczone jajka przekładamy na talerz. Smacznego !!!