Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyka, jak nie mam pomysłu na obiad, zawsze stawiam na jajka sadzone, szybko się robi i można z ryżem lub ziemniakami, jak kto lubi ;-)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13177
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13177
Składniki
Na patelni dobrze rozgrzać olej , a następnie wpić jajka, posypać solą i pieprzem.
Gdy białko się zetnie jak wyżej na obrazku, lekko przechylamy patelnie pozostawiając ją cały czas na gazie i łyżką nabieramy olej i polewamy jajka od góry do całkowitego ścięcia się białka lub kiedy się zetną przewracamy je łopatka na drugą stronę.
Upieczone jajka przekładamy na talerz. Smacznego !!!