Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos dość ostry w smaku. Głównie podaję go jako dodatek do dań z grilla. W połączeniu z sosem czosnkowo-ziołowym smakuje wyśmienicie z chlebkiem pita, faszerowanym mięsem i warzywami.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33521
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 121
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 242
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33521
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 121
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 242
Składniki
Wszystkie składniki dokładnie mieszamy, schładzamy w lodówce 10-15 min. I gotowe :)