Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kandyzowana skórka cytrusowa, która idealnie nadaje się do dekorowania ciast i deserów. Przepis pochodzi z 416. odcinka programu "Ewa gotuje".
Krewetki lubię pod każdą postacią i z każdą przyprawą. Można je robić na wiel...
Odsłon: 617
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 75
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 15
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 38
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 49
Krewetki lubię pod każdą postacią i z każdą przyprawą. Można je robić na wiel...
Odsłon: 617
Propozycja na sycące danie dla gromadki gości. Można wykorzystać warzywa pozo...
Odsłon: 75
Moje świąteczne pierniczki robię na różne sposoby i z kilku przepisów. Oto os...
Odsłon: 15
Po świętach gdzie królują postne potrawy, takie danie to coś przepysznego. Ch...
Odsłon: 38
Smakowitości na imprezy domowe i nie tylko bez zawartości chemii.
Odsłon: 49
Składniki
Owoce wyszorować i sparzyć wrzątkiem. Obrać nożykiem do warzyw, odcinając tylko żółtą część skórki. Pokroić w bardzo drobną kostkę. Wsypać na patelnię. Dodać cukier i smażyć tak długo, aż skórka zrobi się chrupiąca. Wystudzić i przełożyć do słoika.