Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kandyzowana skórka cytrusowa, która idealnie nadaje się do dekorowania ciast i deserów. Przepis pochodzi z 416. odcinka programu "Ewa gotuje".
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3964
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19975
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3100
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4357
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3964
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19975
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3100
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4357
Składniki
Owoce wyszorować i sparzyć wrzątkiem. Obrać nożykiem do warzyw, odcinając tylko żółtą część skórki. Pokroić w bardzo drobną kostkę. Wsypać na patelnię. Dodać cukier i smażyć tak długo, aż skórka zrobi się chrupiąca. Wystudzić i przełożyć do słoika.