Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do obiadu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13203
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7418
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4864
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13203
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5785
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7418
Składniki
Wykonanie: Kapustę pokroić i ugotować w osolonej wodzie z kminkiem. Boczek pokroić w drobną kostkę, usmażyć na patelni a skwarki wyjąć. Do powstałego tłuszczu dodać smalec, wsypać mąkę, posiekaną cebulę i odcedzoną ugotowaną kapustę. Całość podlać odrobina wody, dodać śmietanę, przyprawić pieprzem, zagotować , wsypać skwarki i podać na stół.