Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do obiadu.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14588
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19653
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1857
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14588
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19653
Składniki
Wykonanie: Kapustę pokroić i ugotować w osolonej wodzie z kminkiem. Boczek pokroić w drobną kostkę, usmażyć na patelni a skwarki wyjąć. Do powstałego tłuszczu dodać smalec, wsypać mąkę, posiekaną cebulę i odcedzoną ugotowaną kapustę. Całość podlać odrobina wody, dodać śmietanę, przyprawić pieprzem, zagotować , wsypać skwarki i podać na stół.