Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do obiadu.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2986
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2986
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 257
Składniki
Wykonanie: Kapustę pokroić i ugotować w osolonej wodzie z kminkiem. Boczek pokroić w drobną kostkę, usmażyć na patelni a skwarki wyjąć. Do powstałego tłuszczu dodać smalec, wsypać mąkę, posiekaną cebulę i odcedzoną ugotowaną kapustę. Całość podlać odrobina wody, dodać śmietanę, przyprawić pieprzem, zagotować , wsypać skwarki i podać na stół.