Do góry

Dodatki Przepis na:

Kapusta pekińska z papryką konserwową

Kapusta pekińska z papryką konserwową

Autor:

Przepisów i artykułów: 2304 Ocena: 50985

Dodano:

Odsłon: 3034

:)

Składniki

  • 1/2 główki kapusty pekińskiej
  • 1 marchew
  • 1/2 pęczka koperku
  • Ocet ryżowy
  • Sól ,pieprz ,cukier
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Kapusta pekińska z papryką konserwową

Przygotowanie

  1. Kapustę pekińską poszatkować ,zetrzeć marchew ,a paprykę pokroić w kostkę.
    Składniki wymieszać dodając poszatkowany koper oraz ocet ,sól ,pieprz i cukier do smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń