Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Bigos to chyba jedna z najbardziej popularnych potraw, które kojarzą się z Po...
Odsłon: 46562
Najlepszy piernik na świecie. To już ostatni dzwonek, żeby nastawić ciasto. B...
Odsłon: 1102
Powoli nadchodzi czas, kiedy wypada upiec pączki, a przynajmniej faworki. Te...
Odsłon: 3410
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 322
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 322
Składniki
Kapustę poszatkować, obgotować w osolonej wodzie, następnie odcedzić i przyrumienić na tłuszczu. Grzyby opłukać , ugotować i razem z wywarem włożyć do kapusty. Dodać również pokrojone pomidory, jabłka oraz przysmażoną cebulę. Marchew ugotować oddzielnie, zetrzeć dodać do całości i ugotować do miękkości. Pod koniec gotowania , wlać wino, dodać przyrumienioną mąkę i doprawić do smaku przyprawami.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Domowy majonez
Dodatki
Baba ghanoush – prosta pasta z bakłażana
Dodatki
Ćwikła siostry Anastazji
Dodatki
Kluski szwabskie
Domowy majonez
Nie ma lepszego dodatku do wielkanocnych jajek od domowego, własnoręcznie zro...
Odsłon: 138
Baba ghanoush – prosta pasta z bakłażana
Pasta popularna na bliskim wschodzie. Najczęściej serwowana i świeżymi warzyw...
Odsłon: 498