Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3761
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2122
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5572
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5585
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3761
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2122
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5572
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5585
Składniki
Kapustę poszatkować, obgotować w osolonej wodzie, następnie odcedzić i przyrumienić na tłuszczu. Grzyby opłukać , ugotować i razem z wywarem włożyć do kapusty. Dodać również pokrojone pomidory, jabłka oraz przysmażoną cebulę. Marchew ugotować oddzielnie, zetrzeć dodać do całości i ugotować do miękkości. Pod koniec gotowania , wlać wino, dodać przyrumienioną mąkę i doprawić do smaku przyprawami.