Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14778
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8783
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 649
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8282
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 14778
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8783
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 649
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8282
Składniki
Kapustę poszatkować, ugotować w osolonej wodzie. Masło rozpuścić w rondelku, wsypać mąkę i zasmażać ciągle mieszając aż mąka lekko zbrązowieje. Wlać zasmażkę do odcedzonej kapusty i dobrze wymieszać. Doprawić pieprzem, solą, octem, cukrem, przyprawą do zup (kilka kropli). Wsypać koperek. Spożywać na ciepło lub zimno. SMACZNEGO!