Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako dodatek do różnych mięs.
Zawsze gości u mnie na wigilijnym stole. W tym roku półmisek kapusty z grzyba...
Odsłon: 1909
Dzisiaj zapraszam na dużą porcje witamin w postaci brukselki. Podałam ją jak...
Odsłon: 3593
Paszteciki z kapusta i grzybami na wigilie i nie tylko polecam
Odsłon: 1077
Wspaniale przyprawiona jagnięcina, chrupka z zewnątrz a zarazem soczysta! Pom...
Odsłon: 18
Pieczony łosoś w orientalnej marynacie z dodatkiem warzyw. Pyszne danie podan...
Odsłon: 411
Wspaniale przyprawiona jagnięcina, chrupka z zewnątrz a zarazem soczysta! Pom...
Odsłon: 18
Pieczony łosoś w orientalnej marynacie z dodatkiem warzyw. Pyszne danie podan...
Odsłon: 411
Składniki
Kapustę poszatkować, ugotować w osolonej wodzie. Masło rozpuścić w rondelku, wsypać mąkę i zasmażać ciągle mieszając aż mąka lekko zbrązowieje. Wlać zasmażkę do odcedzonej kapusty i dobrze wymieszać. Doprawić pieprzem, solą, octem, cukrem, przyprawą do zup (kilka kropli). Wsypać koperek. Spożywać na ciepło lub zimno. SMACZNEGO!
Przepisy Dodatki
Dodatki
Wielkanocny wieniec
Dodatki
Sos do sałatki gyros
Dodatki
Sos tatarski
Dodatki
Surówka coleslaw z białej i czerwonej kapusty
Wielkanocny wieniec
Kilka dni temu dostałam od rodziny kurczaka wiejskiego. Pomysłów do jego...
Odsłon: 102
Sos do sałatki gyros
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 274