Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do drugiego dania.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8551
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3017
Polecam.
Odsłon: 1791
Polecam.
Odsłon: 512
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8551
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3017
Polecam.
Odsłon: 1791
Polecam.
Odsłon: 512
Składniki
W misce mieszamy kapustę z wszystkimi pozostałymi składnikami. Rozgrzewamy patelnię i wrzucamy tak wymieszaną kapustę. Podsmażamy ok. 5 minut co chwilę mieszając aby się nie przypaliła. następnie przykrywamy i dusimy ok. 20 minut. Uważamy aby zawsze było trochę płynu na patelni.W miarę ubywania go dolewamy odrobinę wody. Najlepiej smakuje jako chłodny dodatek do drugiego dania.