Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do drugiego dania.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 55
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 108
Matko i córko! W posiadaniu takiego weekendu, to ja już dawno nie byłem. Dzis...
Odsłon: 55
Składniki
W misce mieszamy kapustę z wszystkimi pozostałymi składnikami. Rozgrzewamy patelnię i wrzucamy tak wymieszaną kapustę. Podsmażamy ok. 5 minut co chwilę mieszając aby się nie przypaliła. następnie przykrywamy i dusimy ok. 20 minut. Uważamy aby zawsze było trochę płynu na patelni.W miarę ubywania go dolewamy odrobinę wody. Najlepiej smakuje jako chłodny dodatek do drugiego dania.