Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do drugiego dania.
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 433
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2267
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1008
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 433
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2267
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1008
Składniki
W misce mieszamy kapustę z wszystkimi pozostałymi składnikami. Rozgrzewamy patelnię i wrzucamy tak wymieszaną kapustę. Podsmażamy ok. 5 minut co chwilę mieszając aby się nie przypaliła. następnie przykrywamy i dusimy ok. 20 minut. Uważamy aby zawsze było trochę płynu na patelni.W miarę ubywania go dolewamy odrobinę wody. Najlepiej smakuje jako chłodny dodatek do drugiego dania.