Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wszelkiego rodzaju kapustę uwielbiamy. Zasmażaną, gotowaną, duszoną...w gołąbkach, zupach itp itd. Wdzięczny temat kulinarny <3 Tutaj jako dodatek do dania głównego, idealna z kopytkami <3
Posiekaną cebulę podsmażamy na smalcu. Kapustę siekamy, dodajemy do cebuli, chwilę razem podsmażamy i dodajemy bulion.
Całość cały czas smażymy, od czasu do czasu mieszamy.
Gdy kapusta zmięknie, dodajemy osączony z zalewy groszek, mąkę i dokładnie mieszamy.
Do smaku doprawiamy sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem.
Podawanie czosnku na stół wigilijny to bardzo stara tradycja. Mówiono że zjed...
Odsłon: 7984
Babcia Jadzia do dziś robi ,taką pyszną kapustę z grzybami a przepis jest prz...
Odsłon: 2848
Pyszna kapusta z grzybami zapraszam po przepis
Odsłon: 2830
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4131
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 82
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 94
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 141
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1661
Uwielbiam takie lekkie, zielone sałatki
Odsłon: 4131
Dzisiaj coś lekkiego ale bardzo smacznego i dającego kolorytu na przyjęciu.
Odsłon: 82
Moje kwiaty w galarecie to nic innego tylko same galaretki, z których przygot...
Odsłon: 94
Pyszny i sycący obiad, który przygotujecie w kilka chwil. Kasza, warzywa, ku...
Odsłon: 141
Wysmażone, chrupiące, z bogatym farszem w środku - naleśniki z pieczarkami i...
Odsłon: 1661
Składniki
Posiekaną cebulę podsmażamy na smalcu. Kapustę siekamy, dodajemy do cebuli, chwilę razem podsmażamy i dodajemy bulion. Całość cały czas smażymy, od czasu do czasu mieszamy. Gdy kapusta zmięknie, dodajemy osączony z zalewy groszek, mąkę i dokładnie mieszamy. Do smaku doprawiamy sokiem z cytryny, solą oraz pieprzem.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Dodatki
Fasolka szparagowa z piekarnika
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 373
Pieczone nadzionko
Przy okazji faszerowania kurczaka przygotowałam też pieczone nadzienie. W sam...
Odsłon: 457