Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapustka kiszona zasmażana z dodatkiem suszonych pomidorów,doskonały dodatek do obiadu:) Zawsze robię większą ilość i pakuję do słoików :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34099
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1253
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113560
Składniki
Pomidory odsączyć z zalewy i pokroić w kawałki. Kapustę gotować do miękkości a pod koniec gotowania dodać pomidory,wymieszać. Na patelni rozgrzać olej,dodać mąkę i zrobić zasmażkę. Do zasmażki wlać parę łyżek wody z ugotowanej kapusty,wymieszać i wlać do kapusty z pomidorami.Gotować jeszcze chwilę cały czas mieszając.Doprawić do smaku pieprzem. Robiąc większą ilość na zapas można gorącą kapustę włożyć do słoików,zakręcić i odstawić do góry dnem do wystygnięcia. Smacznego:)