Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapustka kiszona zasmażana z dodatkiem suszonych pomidorów,doskonały dodatek do obiadu:) Zawsze robię większą ilość i pakuję do słoików :)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326451
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16860
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326451
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16860
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Składniki
Pomidory odsączyć z zalewy i pokroić w kawałki. Kapustę gotować do miękkości a pod koniec gotowania dodać pomidory,wymieszać. Na patelni rozgrzać olej,dodać mąkę i zrobić zasmażkę. Do zasmażki wlać parę łyżek wody z ugotowanej kapusty,wymieszać i wlać do kapusty z pomidorami.Gotować jeszcze chwilę cały czas mieszając.Doprawić do smaku pieprzem. Robiąc większą ilość na zapas można gorącą kapustę włożyć do słoików,zakręcić i odstawić do góry dnem do wystygnięcia. Smacznego:)