Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wyobrażam sobie Świąt bez takiej kapusty. Ważne jest to, że smakuje wyśmienicie nie tylko 24 grudnia. Kapustę można podać jako osobne danie, może też posłużyć jako farsz do pierogów lub kapuśniaczków.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1650
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1429
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1444
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1570
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1650
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1429
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1444
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1570
Składniki
Kapustę płuczemy i odsączamy na sicie, szatkujemy. Cebulę kroimy w talarki, marchewkę trzemy na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki wrzucamy do garnka, zalewamy szklanką wody. Dusimy pod przykryciem, aż kapusta będzie miękka. Od czasu do czasu mieszamy, a w razie potrzeby dolewamy wody. Na koniec doprawiamy solą i cukrem.