Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ryba na stół Wigilijny.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 65
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 186
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 93
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 157
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 65
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 186
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 93
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 157
Składniki
Wykonanie: Rybę dokładnie wyczyścić, nasolić i odstawić na godzinę. Następnie osuszyć na ręczniku papierowym, panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć z obu stron na maśle, wlać śmietanę i chwilę dusić na wolnym ogniu.