Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ryba na stół Wigilijny.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33479
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 84
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 225
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33479
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 84
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 225
Składniki
Wykonanie: Rybę dokładnie wyczyścić, nasolić i odstawić na godzinę. Następnie osuszyć na ręczniku papierowym, panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć z obu stron na maśle, wlać śmietanę i chwilę dusić na wolnym ogniu.