Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ryba na stół Wigilijny.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 215
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 702
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 215
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 702
Składniki
Wykonanie: Rybę dokładnie wyczyścić, nasolić i odstawić na godzinę. Następnie osuszyć na ręczniku papierowym, panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć z obu stron na maśle, wlać śmietanę i chwilę dusić na wolnym ogniu.