Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ryba na stół Wigilijny.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44687
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182161
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 290
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44687
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182161
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 290
Składniki
Wykonanie: Rybę dokładnie wyczyścić, nasolić i odstawić na godzinę. Następnie osuszyć na ręczniku papierowym, panierować w jajku i tartej bułce. Smażyć z obu stron na maśle, wlać śmietanę i chwilę dusić na wolnym ogniu.