Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten prosty dodatek może diametralnie odmienić smak niemal każdego ciasta lub deseru. Przepis na karmelizowane cytry pochodzi z 440. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10900
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4859
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 985
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9357
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10900
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4859
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 985
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9357
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1389
Składniki
Cukier roztopić na patelni. Gdy popłynie umieścić w nim pokrojoną w plastry cytrynę i usmażyć z obu stron. Przełożyć na papier do pieczenia i poczekać, aż zastygnie. Używać do dekoracji deserów.