Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten prosty dodatek może diametralnie odmienić smak niemal każdego ciasta lub deseru. Przepis na karmelizowane cytry pochodzi z 440. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4477
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12143
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6891
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5645
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4477
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12143
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6891
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5645
Składniki
Cukier roztopić na patelni. Gdy popłynie umieścić w nim pokrojoną w plastry cytrynę i usmażyć z obu stron. Przełożyć na papier do pieczenia i poczekać, aż zastygnie. Używać do dekoracji deserów.