Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do kanapek.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1110
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 957
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1215
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 276
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1110
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 957
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1215
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 276
Składniki
Wykonanie: Liście z kapusty obgotować w osolonej wodzie i odcedzić.
Mięso doprawić solą i pierzem do smaku, dodać zmiażdżony czosnek, jajko i dokładnie wyrobić masę.
Foremkę posmarować tłuszczem, wyłożyć listkami kapusty (tak aby wystawały poza brzegi foremki). Wypełnić mięsem, wcisnąć do środka śliwki i przykryć końcami liści.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni i piec około 50 minut.