Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do drugiego dania.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Sposób przygotowania: Żółtka utrzeć z masłem, dodać śmietanę, mąkę kukurydzianą i na końcu sztywno ubitą pianę z białek. Masę delikatnie wymieszać, przyprawić, kłaść łyżką kluseczki na osoloną, wrzącą wodę i gotować 10 minut. Podawać polane masełkiem lub do barszczu.