Do góry

Dodatki Przepis na:

Knedelki kukurydziane z kuchni rumuńskiej

Knedelki kukurydziane z kuchni rumuńskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 2564 Ocena: 19508

Dodano:

Odsłon: 11870

Smaczny dodatek do drugiego dania.

Składniki

1-2 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Knedelki kukurydziane z kuchni rumuńskiej

Przygotowanie

  1. Sposób przygotowania:
    Żółtka utrzeć z masłem, dodać śmietanę, mąkę kukurydzianą i na końcu sztywno ubitą pianę z białek. Masę delikatnie wymieszać, przyprawić, kłaść łyżką kluseczki na osoloną, wrzącą wodę i gotować 10 minut. Podawać polane masełkiem lub do barszczu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń