Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa z kalarepką, cukinią i pomidorkami to rewelacyjny dodatek do dania z mięsem. Polecam, smacznego.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1136
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2214
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4257
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1136
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 182
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2214
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4257
Składniki
Kalarepkę obrać i pokroić w słupki. Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i razem z kalarepką ugotować na pół miękko w osolonej wodzie, osączyć.
Młode cukinie razem ze skórką pokroić w słupki, podsmażyć na łyżce rozgrzanej oliwy.
Następnie dodać łyżkę masła, umyte pomidorki koktajlowe, smażyć przez kilka minut.
Połączyć z osączoną fasolką, doprawić do smaku solą, pieprzem i octem winnym, podgrzać.