Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa z kalarepką, cukinią i pomidorkami to rewelacyjny dodatek do dania z mięsem. Polecam, smacznego.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414297
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2283
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414297
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2283
Składniki
Kalarepkę obrać i pokroić w słupki. Fasolkę szparagową oczyścić, umyć i razem z kalarepką ugotować na pół miękko w osolonej wodzie, osączyć.
Młode cukinie razem ze skórką pokroić w słupki, podsmażyć na łyżce rozgrzanej oliwy.
Następnie dodać łyżkę masła, umyte pomidorki koktajlowe, smażyć przez kilka minut.
Połączyć z osączoną fasolką, doprawić do smaku solą, pieprzem i octem winnym, podgrzać.