Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna kolorowa surówka do obiadu
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 425
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 106
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 272
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 316
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 425
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 106
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 272
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 316
Składniki
Kapustę pekińską siekamy drobno i wrzucamy do dużej miski. Posypujemy szczyptą soli i zgniatamy aby wydobyć smak (nauczyłam się tego od mamy, zawsze stosuję), dzięki temu kapusta również zmniejszy swoją objętość.
Paprykę kroimy drobno w kostkę.
Marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Wszystkie składniki przyprawiamy pieprzem i solą i mieszamy. Dodajemy sos winegret i dokładnie mieszamy wszystko.