Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna kolorowa surówka do obiadu
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326449
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16859
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326449
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16859
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Składniki
Kapustę pekińską siekamy drobno i wrzucamy do dużej miski. Posypujemy szczyptą soli i zgniatamy aby wydobyć smak (nauczyłam się tego od mamy, zawsze stosuję), dzięki temu kapusta również zmniejszy swoją objętość.
Paprykę kroimy drobno w kostkę.
Marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Wszystkie składniki przyprawiamy pieprzem i solą i mieszamy. Dodajemy sos winegret i dokładnie mieszamy wszystko.