Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są delikatne i smaczne.
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 213
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 111
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 65
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 213
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 111
Składniki
Twaróg , mąkę, budyń dokładnie ze sobą połączyć ( twaróg można zmielić lecz nie koniecznie). Następnie wbić jajko, posolić, zagnieść ciasto i uformować na stolnicy wałeczek. Lekko go spłaszczyć, zrobić nożem wzorki i pociąć nożem ukośnie. Gotowe kopytka wrzucać na posolony wrzątek i wyjmować wtedy gdy wypłyną na powierzchnię wody. Gotowe kopytka okrasić dowolnie lub podawać z dowolnym sosem. SMACZNEGO.