Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka fajnie pasują do gulaszu.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16604
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16604
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
1. Obrane ziemniaki, kroimy na kawałki i gotujemy w osolonej wodzie. 2. Po ugotowaniu ziemniaków, odlewamy wodę i ubijamy tłuczkiem do ziemniaków. 3. Dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto( jak ciasto jest za rzadkie dodajemy mąkę ). 4. Robimy z ciasta wałek po czym kroimy na kawałki. 5. W garnku gotujemy wodę. 6. Na gotującą wodę wrzucamy kopytka i gotujemy do chwili ich wypłynięcia na wierzch. 7. Smacznego.