Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kopytka fajnie pasują do gulaszu.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2244
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 138
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 189
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2244
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 138
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 189
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 191
Składniki
1. Obrane ziemniaki, kroimy na kawałki i gotujemy w osolonej wodzie. 2. Po ugotowaniu ziemniaków, odlewamy wodę i ubijamy tłuczkiem do ziemniaków. 3. Dodajemy pozostałe składniki i zagniatamy ciasto( jak ciasto jest za rzadkie dodajemy mąkę ). 4. Robimy z ciasta wałek po czym kroimy na kawałki. 5. W garnku gotujemy wodę. 6. Na gotującą wodę wrzucamy kopytka i gotujemy do chwili ich wypłynięcia na wierzch. 7. Smacznego.