Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3570
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2311
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1082
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 336
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3570
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2311
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1082
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 336
Składniki
Wykonanie: Miód zrumienić z przyprawami. Wymieszać razem mąkę, miód, jaja, cukier oraz sodę zagęścić ciasto.Rozwałkować dosyć grubo i wycinać pajacyki. Układać je na wysmarowanej tłuszczem blaszce.Upiec w temp 190 stopni.Po ostudzeniu udekorować.