Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasach kiedy strach patrzeć na składy rzeczy które kupujemy warto poświęcić raz trochę czasu ale mieć pewność że jemy to co zdrowe i nie nafaszerowane chemią. Domowe kostki bulionu warzywnego zrobione raz służyć nam będą przez długi czas. Mrożone możemy przechowywać nawet do kilku miesięcy.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 933
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4182
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 239
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 765
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3612
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 746
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 933
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4182
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 239
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 765
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3612
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 746
Składniki
Obieramy wszystkie warzywa, dokładnie je myjemy. I kroimy na małe kawałki. Wszystkie wkładamy do blendera i blendujemy. Dodajemy pęczek pietruszki, lubczyk oraz liść laurowy. Całość rozdrobnioną przekładamy do miski i dodajemy wszystkie przyprawy.
Na patelni rozgrzewamy oliwę i podsmażamy warzywa dodając sos sojowy. Do momentu aż zmiękną ok. 10-15 minut. Blednujemy jeszcze raz wszystkie warzywa na papkę. Przestudzone warzywa wkładamy do foremek od lodu i mrozimy.