Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czasach kiedy strach patrzeć na składy rzeczy które kupujemy warto poświęcić raz trochę czasu ale mieć pewność że jemy to co zdrowe i nie nafaszerowane chemią. Domowe kostki bulionu warzywnego zrobione raz służyć nam będą przez długi czas. Mrożone możemy przechowywać nawet do kilku miesięcy.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 303
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1942
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3901
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3730
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 303
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1942
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3901
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3730
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 504
Składniki
Obieramy wszystkie warzywa, dokładnie je myjemy. I kroimy na małe kawałki. Wszystkie wkładamy do blendera i blendujemy. Dodajemy pęczek pietruszki, lubczyk oraz liść laurowy. Całość rozdrobnioną przekładamy do miski i dodajemy wszystkie przyprawy.
Na patelni rozgrzewamy oliwę i podsmażamy warzywa dodając sos sojowy. Do momentu aż zmiękną ok. 10-15 minut. Blednujemy jeszcze raz wszystkie warzywa na papkę. Przestudzone warzywa wkładamy do foremek od lodu i mrozimy.