Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki sos, to bożyszcze dla nas <3 Idealny sos do wszystkiego. Mięcho, makaron, warzywa, pieczywo… Przepis i foto sprzed kilku lat. https://smaker.pl/przepis-kurki-w-sosie-smietanowym-z-nutka-lubczyku,100891,gregorhspeed.html
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9543
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3119
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6622
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9543
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3119
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6622
Składniki
Grzyby oczyszczamy, blanszujemy w osolonym wrzątku. Cebulę siekamy, szklimy na rozgrzanym maśle, dodając kurki, oprószamy mąką. Przez moment smażymy, cały czas mieszając. Mleko mieszamy ze śmietaną. Powoli wlewamy do grzybów razem z listkami tymianku i posiekanym lubczykiem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.