Do góry

Dodatki Przepis na:

Kula serowa ( do pieczywa)

Kula serowa ( do pieczywa)

Autor:

Przepisów i artykułów: 2504 Ocena: 17812

Dodano:

Odsłon: 985

Samo zdrowie na kanapki.
Reklama
Reklama
Kula serowa ( do pieczywa)

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Twaróg zmielić razem z masłem, czosnkiem, natką pietruszki, papryką i solą do smaku, dokładnie wszystko wymieszać. Uformować rękami kulę, obtoczyć w pieprzu i wstawić do lodówki na kilka godzin. Podawać na liściach mięty. z pieczywem lub krakersach.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń