Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na kanapki.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5372
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 899
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11813
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5079
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1343
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5372
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 899
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11813
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5079
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1343
Składniki
Wykonanie: Twaróg zmielić razem z masłem, czosnkiem, natką pietruszki, papryką i solą do smaku, dokładnie wszystko wymieszać. Uformować rękami kulę, obtoczyć w pieprzu i wstawić do lodówki na kilka godzin. Podawać na liściach mięty. z pieczywem lub krakersach.