Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna alternatywa dla makaronu, a zrobisz je w 10 minut.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 123
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 123
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 224
Składniki
Jajko roztrzepuję w szklance. Do jaja dodaję stopniowo mąkę, a całość dokładnie mieszam, tak żeby nie było grudek. Na końcu solę. Jeśli ciasto jest za gęste, dodaję wodę.
Ciasto wlewam partiami do gotującej się zupy.