Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka do obiadu.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33844
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 8060
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 84
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 243
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33844
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 8060
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 84
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 243
Składniki
Wykonanie: Liście boćwiny dokładnie wypłukać, zalać małą ilością wody i obgotować w osolonej wodzie, następnie ostudzić i pokroić. Masło stopić, dodać mąkę, wymieszać na zasmażkę i polać mlekiem. Zagotować, połączyć z żółtkiem i wymieszać z boćwiną. Przyprawić do smaku solą i posiekanym czosnkiem. Podgrzać, posypać startym serem i podawać od razu najlepiej z młodymi ziemniakami.